دانشگاه فردوسی مشهد
دانشکده کشاورزی
مجله گروه
جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳
سال۱۴۰۰،
سال تولید،پشتیبانی ها،مانع زدایی ها
صفحه نخست
درباره گروه
معرفی گروه
مدیران گروه از ابتدا تا کنون
رشته ها و گرایش ها
فارغ التحصیلان
دانشجویان جاری
اساتید
انتشارات
مقاله های لاتین
مقاله های فارسی
کتاب ها
پژوهشها
مقاطع
پژوهش و فن آوری
مرکز تحقیقات گاو شیری
مرکز تحقیقات دام وطیور
آزمایشگاهها
مرکزی
بیوتکنولوژی
انجمن علمی
کارگاهها و رویدادها
گزارشات انجمن
نشریه علمی - تخصصی رویان
جستجو
لیست مقالات فارسی منتشر شده در مجلات
فیلتر:
نویسنده:
دانش مسگران
طهمورث پور
کرمانشاهی
ناصریان
ولی زاده
نصیری
طهماسبی
جوادمنش
وکیلی
حسن آبادی
شریعتی
مجیدزاده هروی
سخاوتی
زرقی
ابراهیمی
زره داران
تاریخ انتشار:
۲۰۲۴
۲۰۲۳
۲۰۲۲
۲۰۲۱
۲۰۲۰
۲۰۱۹
۲۰۱۸
۲۰۱۷
۲۰۱۶
۲۰۱۵
۲۰۱۴
۲۰۱۳
۲۰۱۲
۲۰۱۱
۲۰۱۰
۲۰۰۹
۲۰۰۸
۲۰۰۷
۲۰۰۶
۲۰۰۵
۲۰۰۴
عنوان مقاله:
ردیف
عنوان مقاله
تاریخ انتشار
نویسندگان
۶۱
تولید ایمنوگلوبین Y در زرده تخم مرغ علیه باکتری های سالمونلا تیفیموریوم و انتریتیدیس
2020-12
محمدرضا نصیری,مجتبی طهمورث پور,علی جوادمنش
۶۲
آنالیزبیوانفورماتیکی اثر پروتئین و پپتیدهای زیست فعال آلفا S1کازئین شیر انسان بر مهار آنزیم ACEو مقایسه آن با گونه های مختلف پستاندارا
2020-11
مجتبی طهمورث پور
۶۳
ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذبهای سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجههای تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون تنی
2020-11
محسن دانش مسگران,سیدعلیرضا وکیلی
۶۴
تاثیر تنش حرارتی و محدودیت خوراکدهی در اواخر آبستنی بر قابلیت هضم و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین
2020-11
عباسعلی ناصریان
۶۵
طراحی ساختار پروتئینی آنزیم رانپیرناز به عنوان ایمنوتوکسین براساس الگوی ریبونوکلئاز پانکراتیک گاوی با استفاده از مطالعات دینامیک و استاتیک مولکولی
2020-11
محمدرضا نصیری,علی جوادمنش
۶۶
تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب ، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی
2020-10
محسن دانش مسگران
۶۷
تاثیر روغن و دانه کتان در ترکیب شیر و کنسانتره شروع کننده بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین
2020-9
عباسعلی ناصریان
۶۸
بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریختشناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههایگوشتی
2020-8
احمد حسن آبادی,حسن نصیری مقدم
۶۹
متاآنالیز مطالعات مربوط به تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات اقتصادی گاو هلشتاین ایران
2020-8
سعید زره داران,محمد مهدی شریعتی
۷۰
اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در دوره پس از تولکبری مرغهای تخمگذار
2020-7
ابوالقاسم گلیان,حسن نصیری مقدم,حیدر زرقی
۷۱
ارزش غذایی دو گونه گیاهی Sophora alopecuroides و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی
2020-7
رضا ولی زاده
۷۲
تولید ایمونوگلوبولینY اختصاصی در زرده تخم مرغ علیه برخی پاتوژن های اسهال گوساله
2020-7
علی جوادمنش
۷۳
پیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری
2020-5
محمد مهدی شریعتی,سعید زره داران
۷۴
تأثیر پودر دانه گشنیز و آلفا- توکوفریل استات بر پاسخ ایمنی همورال، وضعیت آنتیاکسیدانی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
2020-5
احمد حسن آبادی,حسن نصیری مقدم
۷۵
بررسی بیوانفورماتیکی میانکنش شش پپتید نوترکیب لاکتوفرین شتری با پروتئینهای سطحی روتا ویروس گاوی
2020-4
مجتبی طهمورث پور
۷۶
تولید و خالص سازی فیتاز اسیدی و قلیایی از قارچ آسپرژیلوس نایجر و باکتری های نوترکیب اشرشیاکلی و باسیلوس سابتلیس با هدف دستیابی به یک ترکیب مفید در جیره طیور
2020-4
محمدرضا نصیری
۷۷
اثر آنزیمهای فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجههای گوشتی
2020-3
محمدرضا نصیری
۷۸
مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماریزایی و روشهای از بین بردن آنها
2020-3
حسن کرمانشاهی
۷۹
تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی
2020-3
حیدر زرقی,ابوالقاسم گلیان
۸۰
آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسیدآمینه لیزین
2020-2
محمدرضا نصیری,علی جوادمنش