دانشگاه فردوسی مشهد
دانشکده کشاورزی
مجله گروه
Thursday, 27 Ordībehešt 1403
سال۱۴۰۰،
سال تولید،پشتیبانی ها،مانع زدایی ها
درباره گروه
معرفی گروه
مدیران گروه از ابتدا تا کنون
رشته ها و گرایش ها
فارغ التحصیلان
دانشجویان جاری
اساتید
انتشارات
مقاله های لاتین
مقاله های فارسی
کتاب ها
پژوهشها
مقاطع
پژوهش و فن آوری
مرکز تحقیقات گاو شیری
مرکز تحقیقات دام وطیور
آزمایشگاهها
مرکزی
بیوتکنولوژی
انجمن علمی
کارگاهها و رویدادها
گزارشات انجمن
نشریه علمی - تخصصی رویان
Search...
Persian Journal Articles List
Filter:
Author:
Danesh Mesgaran
Tahmoorespur
Kermanshahi
Naserian
Valizadeh
Nassiri
Tahmasbi
Javadmanesh
Vakili
Hassanabadi
Shariati
Majidzadeh Heravi
Sekhavati
Zarghi
Ebrahimi
Zerehdaran
Publication Date:
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Article Title:
No
Article Title
Publication Date
Author(s)
۸۱
اثر دانه خلر فرآوری شده (آسیاب شده و اکسترود شده) به جای کنجاله سویا در استارتر بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در گوساله های شیرخوار هلشتاین
2019-12
Seyed Alireza Vakili,Abbas Ali Naserian,Mohsen Danesh Mesgaran,Reza Valizadeh
۸۲
Comparison of antimicrobial activity of thanatin peptide with two cinnamon and oregano essential oils on farm animal’s pathogenic bacterial isolates
2019-12
Ali Javadmanesh
۸۳
تخمین فراسنجه های رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با پودر برگ زیتون و آلفا-توکوفریل استات با استفاده از مدل گومپرتز
2019-11
Ahmad Hassanabadi
۸۴
تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی
2019-10
Ahmad Hassanabadi
۸۵
بررسی بیان افتراقی ژنها، مسیرها و شبکه ژنی در بافت عضله جنین گوسفند در دو نژاد دنبهدار و بیدنبه
2019-9
Mojtaba Tahmoorespur,Ali Javadmanesh
۸۶
پیش بینی و تایید in silico ریز RNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم 20
2019-9
Mohammadreza Nassiri,Ali Javadmanesh
۸۷
تأثیر پرتو گاما، هیدروکسید سدیم، اوره و پلی اتیلن گلایکول بر ترکیببت فنولیک، تولید گبز و سبخت پروتئین میکروبی ضبیعبت پسته پبک کنی در شرایط آزمبیشگبهی
2019-9
Abbas Ali Naserian,Reza Valizadeh
۸۸
تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیرههای غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی
2019-9
Hassan Kermanshahi
۸۹
کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون تنی و برون تنی
2019-9
Abbas Ali Naserian,Mohsen Danesh Mesgaran,Reza Valizadeh
۹۰
تعیین پتانسیل تغذیهای چهار گونه گیاه (Arctium lappa، Verbascum thapsus ، Althaea officinalis و Ferula hermonis) در مراتع خراسان رضوی
2019-8
Reza Valizadeh
۹۱
اثر افزودن سطوح مختلف پودر برگ پونه کوهی (Origanum vulgare L.) به جیره بر پایه گندم بر عملکرد، پاسخ ایمنی و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی
2019-6
Heydar Zarghi
۹۲
بررسی اثر فرآوردههای فرعی انار (روغن و پوست انار) بر تولید گاز متان در شرایط برون تنی
2019-6
Seyed Alireza Vakili
۹۳
تعیین معادلات رگرسیونی پیشبینی مقادیر انرژی قابل متابولیسم ارقام پرتولید جو در ایران و مقایسه نتایج حاصل با نتایج روش NIRS و ارقام مندرج در جداول NRC بر اساس عملکرد جوجههای گوشتی نر
2019-6
Ahmad Hassanabadi,Hassan Nassiri Moghaddam,Heydar Zarghi
۹۴
توالی یابی و بررسی بیوانفورماتیکی ایجاد توالی هدف ریز RNA های سرکوب گر در UTR 3\\\' ژن میوستاتین برخی گوسفندان بومی ایران
2019-6
Mohammad Hadi Sekhavati,Ali Javadmanesh
۹۵
Evaluation of antibacterial properties of camel lactoferrampin-lactoferricin recombinant peptide on the growth rate of Staphylococcus aureus bacteria causes of mastitis in Holstein dairy cows
2019-5
Mojtaba Tahmoorespur,Mohammad Hadi Sekhavati,Ali Javadmanesh
۹۶
تأثیر سطوح مختلف اسانس رایج و میکروکپسوله شده مرزه خوزستانی بر ریختشناسی روده و عملکرد جوجههای گوشتی
2019-5
Hassan Kermanshahi
۹۷
بررسی اثرات سطوح پروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی
2019-3
Abolghasem Golian,Hassan Kermanshahi
۹۸
بررسی اثرات سطوحپروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
2019-3
Abolghasem Golian,Hassan Kermanshahi
۹۹
بازسازی و آنالیز شبکه متابولیکی مبتنی بر ژنوم باکتری استرپتوکوکوس بویس B315 دخیل در تولید اسید لاکتیک در محیط شکمبه
2019-3
Mojtaba Tahmoorespur,Mohammadreza Nassiri
۱۰۰
بررسی اثر ضد باکتریایی پروتئین و پپتیدهای زیستفعال آلفاs1 کازئین شیر بر باکتریهای مولد ورمپستان درگونههای مختلف پستانداران به روش داکینگ مولکولی
2019-3
Mojtaba Tahmoorespur