دانشگاه فردوسی مشهد
دانشکده کشاورزی
مجله گروه
Thursday, 27 Ordībehešt 1403
سال۱۴۰۰،
سال تولید،پشتیبانی ها،مانع زدایی ها
درباره گروه
معرفی گروه
مدیران گروه از ابتدا تا کنون
رشته ها و گرایش ها
فارغ التحصیلان
دانشجویان جاری
اساتید
انتشارات
مقاله های لاتین
مقاله های فارسی
کتاب ها
پژوهشها
مقاطع
پژوهش و فن آوری
مرکز تحقیقات گاو شیری
مرکز تحقیقات دام وطیور
آزمایشگاهها
مرکزی
بیوتکنولوژی
انجمن علمی
کارگاهها و رویدادها
گزارشات انجمن
نشریه علمی - تخصصی رویان
Search...
Persian Journal Articles List
Filter:
Author:
Danesh Mesgaran
Tahmoorespur
Kermanshahi
Naserian
Valizadeh
Nassiri
Tahmasbi
Javadmanesh
Vakili
Hassanabadi
Shariati
Majidzadeh Heravi
Sekhavati
Zarghi
Ebrahimi
Zerehdaran
Publication Date:
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Article Title:
No
Article Title
Publication Date
Author(s)
۶۱
تولید ایمنوگلوبین Y در زرده تخم مرغ علیه باکتری های سالمونلا تیفیموریوم و انتریتیدیس
2020-12
Mohammadreza Nassiri,Mojtaba Tahmoorespur,Ali Javadmanesh
۶۲
آنالیزبیوانفورماتیکی اثر پروتئین و پپتیدهای زیست فعال آلفا S1کازئین شیر انسان بر مهار آنزیم ACEو مقایسه آن با گونه های مختلف پستاندارا
2020-11
Mojtaba Tahmoorespur
۶۳
ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذبهای سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجههای تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون تنی
2020-11
Mohsen Danesh Mesgaran,Seyed Alireza Vakili
۶۴
تاثیر تنش حرارتی و محدودیت خوراکدهی در اواخر آبستنی بر قابلیت هضم و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین
2020-11
Abbas Ali Naserian
۶۵
طراحی ساختار پروتئینی آنزیم رانپیرناز به عنوان ایمنوتوکسین براساس الگوی ریبونوکلئاز پانکراتیک گاوی با استفاده از مطالعات دینامیک و استاتیک مولکولی
2020-11
Mohammadreza Nassiri,Ali Javadmanesh
۶۶
تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب ، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی
2020-10
Mohsen Danesh Mesgaran
۶۷
تاثیر روغن و دانه کتان در ترکیب شیر و کنسانتره شروع کننده بر عملکرد، رشد، سلامتی، فراسنجه های شکمبه ای و خونی گوساله های ماده هلشتاین
2020-9
Abbas Ali Naserian
۶۸
بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریختشناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههایگوشتی
2020-8
Ahmad Hassanabadi,Hassan Nassiri Moghaddam
۶۹
متاآنالیز مطالعات مربوط به تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات اقتصادی گاو هلشتاین ایران
2020-8
Saeed Zerehdaran,Mohammad Mahdi Shariati
۷۰
اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در دوره پس از تولکبری مرغهای تخمگذار
2020-7
Abolghasem Golian,Hassan Nassiri Moghaddam,Heydar Zarghi
۷۱
ارزش غذایی دو گونه گیاهی Sophora alopecuroides و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی
2020-7
Reza Valizadeh
۷۲
تولید ایمونوگلوبولینY اختصاصی در زرده تخم مرغ علیه برخی پاتوژن های اسهال گوساله
2020-7
Ali Javadmanesh
۷۳
پیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری
2020-5
Mohammad Mahdi Shariati,Saeed Zerehdaran
۷۴
تأثیر پودر دانه گشنیز و آلفا- توکوفریل استات بر پاسخ ایمنی همورال، وضعیت آنتیاکسیدانی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
2020-5
Ahmad Hassanabadi,Hassan Nassiri Moghaddam
۷۵
بررسی بیوانفورماتیکی میانکنش شش پپتید نوترکیب لاکتوفرین شتری با پروتئینهای سطحی روتا ویروس گاوی
2020-4
Mojtaba Tahmoorespur
۷۶
تولید و خالص سازی فیتاز اسیدی و قلیایی از قارچ آسپرژیلوس نایجر و باکتری های نوترکیب اشرشیاکلی و باسیلوس سابتلیس با هدف دستیابی به یک ترکیب مفید در جیره طیور
2020-4
Mohammadreza Nassiri
۷۷
اثر آنزیمهای فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجههای گوشتی
2020-3
Mohammadreza Nassiri
۷۸
مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماریزایی و روشهای از بین بردن آنها
2020-3
Hassan Kermanshahi
۷۹
تأثیر تراکم مواد مغذی جیره پایانی و سن کشتار بر بازده ابقای انرژی و پروتئین جوجه های گوشتی
2020-3
Heydar Zarghi,Abolghasem Golian
۸۰
آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسیدآمینه لیزین
2020-2
Mohammadreza Nassiri,Ali Javadmanesh