دانشگاه فردوسی مشهد
دانشکده کشاورزی
مجله گروه
یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
سال۱۴۰۰،
سال تولید،پشتیبانی ها،مانع زدایی ها
صفحه نخست
درباره گروه
معرفی گروه
مدیران گروه از ابتدا تا کنون
رشته ها و گرایش ها
فارغ التحصیلان
دانشجویان جاری
اساتید
انتشارات
مقاله های لاتین
مقاله های فارسی
کتاب ها
پژوهشها
مقاطع
پژوهش و فن آوری
مرکز تحقیقات گاو شیری
مرکز تحقیقات دام وطیور
آزمایشگاهها
مرکزی
بیوتکنولوژی
انجمن علمی
کارگاهها و رویدادها
گزارشات انجمن
نشریه علمی - تخصصی رویان
جستجو
لیست طرح های پژوهشی جاری
ردیف
عنوان طرح
نوع طرح
مجریان
۶۱
تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، انرژی قابل متابولیسم ظاهری، قابلیت هضم مواد مغذی و توسعه دستگاه گوارش در جوجههای گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت
کاربردی-
سعید نادری نژاد,احمد حسن آبادی,حسن کرمانشاهی,Velmurugu Ravindran,محمدرضا عبدالهی
۶۲
اثرات پودر برگ زیتون و پودر دانه گشنیز بر عملکرد تولیدی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و نقش آنتی اکسیدانی آن در جوجههای گوشتی
کاربردی-
احمد علی ثابتان شیرازی,احمد حسن آبادی,حسن نصیری مقدم,محمد جواد آگاه
۶۳
تاثیر عصاره رازیانه و ویتامین E بر اختلالات کبدی ایجاد شده با تتراکلریدکربن در عملکرد، فاکتورهای
کاربردی-
آرش هادوی,حسن کرمانشاهی,حسن نصیری مقدم,ابوالقاسم گلیان
۶۴
بررسی تأثیر تزریق درون تخم مرغی و مکمل سازی جیره ای روی-متیونین و مانان الیگوساکارید بر قابلیت تفریخ، تراکم بافتی روی، جمعیت میکروبی، مورفولوژی روده، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
کاربردی-
امیر روفچایی,احمد حسن آبادی,حسن نصیری مقدم,حیدر زرقی,احمدرضا راجی